:: Aktuális híreink

2015.02.23

A jövő bajnokai?



Atlétapalánták bemutatója a Landorhegyiben.

Péntek este a Zalaszám ZAC Sportiskola 220 atlétapalántája szülei jelenlétében látványos atlétikai bemutatót tartott az egerszegi Landorhegyi Általános Iskola Tornacsarnokában. A zsúfolt lelátó előtt a ZAC 12 edzője és tanítványaik a kölyök atlétikai program gyakorlatait mutatták be nagy sikerrel.

A rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester és dr. Szász Péter, a klub névadó főszponzorának ügyvezető igazgatója a sportegyesület Zalaegerszeg közéletében játszott kiváló közösség alkotó tevékenysége és eredményessége elismeréseként további támogatásáról biztosította az egyesületet.

Lőrincz Tamás alelnök, a sportiskolások mezszponzora színpompás pólókba öltöztette a résztvevőket. Lengyák György a Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás koordinátora is dicsérte a ZAC kiválasztó és felkészítő munkáját, s további állami támogatásról biztosította a jelen lévőket. Minden részvevő színes kiadványt is kapott a ZAC legfontosabb adataival, szakmai, nevelési irányelveivel és a fiatalok fotóival.

Szakály István ügyvezető igazgató előbb bemutatta és köszöntötte az egyesület kiemelt támogatóit, a tantestületet és a válogatott sportolókat, majd két perc múlva benépesült a küzdőtér és elkezdődött a "móka".


Vissza